Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



torsdag 24 mars 2011

Bloggen....är MIN!!!!

Jag får otroligt mycket feedback från bloggen. Både ris och ros såklart. Vill bara göra klart för alla att det här är MIN blogg. MINA tankar, känslor och funderingar. Ni har blivit inbjudna att få ta del av min dagbok och det jag skriver. Jag skriver från hjärtat och jag påstår inte alls att det jag skriver är någon världssanning på något vis. Om någon tar illa upp av det jag skriver så ber jag om ursäkt men jag kommer inte att sluta skriva. Mina inlägg är inte skrivna för att tolkas som när fan läser bibeln. De ska helt enkelt inte tolkas av någon. Jag skriver min dagbok och ni är inbjudna att läsa så enkelt är det. Ni får gärna lämna en kommentar eller höra av er på annat sätt men ni kommer inte få mig att sluta skriva. Jag kan ta mammas brev som ett exempel för att ni ska förstå vad jag menar. Brevet till himlen var ett brev skrivet till min mamma. Att ni kan läsa det ger er inte rätt att tolka eller analysera det på nåt vis. Det är ett brev skrivet från mig till henne.... inget annat. Se det som att ni får chansen att tjuvläsa någons brev, tankar och dagbok utan att jag för det blir upprörd. Men kom inte och säg att jag har fel eller att jag inte borde skriva vissa saker.... då får ni faktiskt sluta läsa eller så får jag låsa bloggen ännu mer. För jag kommer fortsätta skriva. I min dagbok....bloggen....skriver jag ur mitt hjärta.  

2 kommentarer:

marie sa...

jag som tyckte brevet till himlen va så fint! fick tårar i ögonen när jag läste. hoppas folk ger fan i att påpeka om saker å ting i bloggen nu. du borde skriva nån bok. du e jävla duktig på att skriva måste jag säga!

Vera sa...

Bra tjejen. Bloggen är din. Där får du skriva vad du känner. Det är en öppen dagbok som andra får tillgång att läsa.