Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



onsdag 8 juni 2011

2011-06-08

En varm dag har det varit. Några få små regndroppar kom det när jag skulle åka in till stan. Sen inne i stan kom det några fler små regndroppar just när jag skulle packa in i bilen. Annars väldigt torrt och soligt. Har faktiskt fått väldigt mycket gjort idag tycker jag själv. Jag har varit på möte på soc i sävja. Gick bra. Jag har dammsugit hemma, tvättat madrass, tvättat täcken, klippt halva gräsmattan (Bela klipper andra halvan just nu eftersom den halvan är så backig så jag orkar inte dra gräsklipparen.) fikat med Hasse, plockat undan, tvättat, diskat och lagat mat. Så jag är faktiskt nöjd med min dag. Nu förtjänar jag faktiskt en sval dusch.

Mår väldigt bra i lungorna nu. Värmen gör mycket. Tar kål på många virus och bakterier. Dock har jag åkt på bihåleinflammation. Gör riktigt ont kan jag lova. Men eftersom jag har så resistenta bakterier i lungorna vågar de inte ge någon antibiotika mot det ännu. Jag har fått kortison nässpray och vi håller tummarna för att kroppen själv klarar av den här inflammationen. Har faktiskt inte varit så hostig idag när jag tänker efter. Hackade en stund när jag klippte gräset men jag tror jag drog ner lite avgaser från gräsklipparen i lungorna som irriterade för det slutade sen.

Inga kommentarer: