Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



måndag 20 juni 2011

2011-06-20

Igår lämnade vi Tessan till hennes pappa. Det var jättejobbigt. Jag mår lika dåligt varje gång. Vi hade städdag igår. Städade hela huset. Blev jättefint. Så skönt att ha nystädat omkring sig. Förstår mig inte på människor som kan leva i smuts och snusk. Jag mår bra av att ha rent omkring mig. Stökigt kan jag ta för det blir det när barnen far fram men att ha rent omkring sig är viktigt.
Idag har älsklingen varit iväg med Chryslern till Hedins på morgonen. Det var visst någon sensor till airbagen som skulle bytas. Så vi får väl hoppas på att det ska funka nu då. Lilleman och jag snusade vidare i sängen. Vi har inga bestämda planer för dagen utan det får blir det som blir helt enkelt. Grått och trist väder ute. Regnet verkligen hänger i luften och himlen är alldeles mörkgrå. Kallt och tråkigt. Kanske kan jag övertala min man att se en film med mig idag.....

1 kommentar:

Anonym sa...

Filmtime e nice...