Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



måndag 2 januari 2012

Nytt år Nya utmaningar....

Jag har haft en helt underbar jul och nyår. Båda helgerna firade vi här hemma. På julafton kom mina svärföräldrar hit och Belas grabbar. Hasse kom åxå. Vi åt julbord och hade det trevligt tillsammans. Svärföräldrarna och grabbarna stannade över natten. Det var väldigt mysigt att få rå om svärföräldrarna på det viset. Inte ofta man får göra. Jag njöt varje sekund. Huset fullt med folk och det var helt underbart. Jag verkar dessutom ha varit väldigt snäll i år för jag fick många fina julklappar. Kommer nog några bilder lite senare.
Nyårsafton började vi med att hälsa på svärmor som låg på sjukhuset. Vi stannade och fikade med både henne och svärfar. Alltid skönt att få se dem. Tror alla kände sig mycket bättre när vi skiljdes åt för dagen. På kvällen firade vi med Marie och Daniel. De hade gjort supergod mat. Hummertoast till förrätt. Anka med apelsinsås och sötpotatispuré till varmrätt. Å chokladmousse med jordgubbar till efterrätt. Åååååå va gott det var. Mmmmmm. Vid tolvslaget satte sig sällskapet i SPA:poolen medan jag drog på mig overallen och smällde rakterna vi hade. Det var många minusgrader och jag var den enda som hade vettiga ytterkläder som tål mycket kyla. Ridoverallen var snuskigt dyr men den har tjänat in varenda krona i värmda kroppsdelar.
Nu går vi mot ett nytt år och nya utmaningar.... Väl mött....

Inga kommentarer: