Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



tisdag 27 mars 2012

Hlökk och stallet...

Idag har jag varit i stallet hos Hlökk. Först lämnade jag Zoltán hos dagmamman. Det gick jättebra även om han blev lite sur över att jag åkte. När jag sen kom till stallet så såg jag på tavlan att Hlökk hade flyttats till lösdriften. (vi har en stor whiteboardtavla i stallet med små magneter på med hästarnas namn så man vet i vilken hage vilken häst går. Ett måste på en gård med så många hästar och så många hagar...) För att komma till Hlökks hage så var jag alltså tvungen att gå genom lösdrift 1, där de jättestora baggarna går. Usch usch...Men det gick bra faktiskt. Johan sa att om man bara tittar på dem och inte vänder ryggen åt dem så gör de ingenting. Å jaaa de gjorde ju inget idag iaf.
Hlökk och jag red pelarsalen idag. Väldigt vacker tur. Vi såg både citronfjärilar, blåsippor och en ekorre. Naturen när den är som bäst....

Inga kommentarer: