Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



onsdag 13 juni 2012

Stolt över mig själv....

Jaaa ikväll är jag det faktiskt. Ska strax berätta varför så ni förstår bättre.

Idag har det varit en jättefin dag. Massor med sol och värme. På förmiddagen var vi ute i trädgården. Jag hade lite korv-sök med både katter och hund. Sen låg jag på ett täcke på gräsmattan och läste gravidtidningar medan min man byggde på katt-buren. Framåt eftermiddagen så började min rygg att paja allt mera. Så till slut fick jag kravla mig upp och gå in, ta medicin och gå och lägga mig i den mjuka soffan. Det tog lång tid innan värken släppte. Gjorde riktigt äckelont faktiskt.
På kvällen hade vi besök av Carro och Marie. Väldigt trevligt tycker jag. Fick jag prata av mig lite och fick lite roligt sällskap medan min man klippte gräsmattan.

Sååå varför är jag då så stolt över mig själv ikväll?? Jooo det ska jag berätta. Jag är äntligen FRI!
I morse hade jag fått ett mejl från min advokat om sommarumgänget. Mitt ex advokat hade faxat till min advokat ett förslag på hur sommarumgänget skulle se ut. Det var exakt samma förslag som jag fått 3 gånger tidigare och varje gång förklarat väldigt noga varför det inte fungerar för mig. Det är ju helt enkelt jäkligt svårt att flytta på en förlossning. Det är lixom bara att gilla läget. Jag ringde upp min advokat och sa att vi kör på precis som vi kommit överens om tidigare så han skulle mejla det till mitt ex advokat (IGEN). Å visst sånt här kan man ju tycka är irriterande att det lixom inte går in hos vissa. Men så låg jag och funderade medan jag väntade på att medicinen skulle hjälpa när jag hade som värst ont. Vad känner jag egentligen inom mig nu i förhållande till just detta? Jag kände verkligen efter. Å gissa vad. Jag kände absolut INGENTING! Jag var inte upprörd, inte ledsen, inte stressad, inte arg, inte frustrerad...... INGENTING! Jag har bara helt släppt det där. Det spelar absolut INGEN roll vad mitt ex hittar på för skit just nu för jag har verkligen släppt hela konflikten och tvisten. Jag bara lutar mig tillbaka och ser på medan han gräver sin egen grav...... när han börjar gapa för mycket så kan jag väl kanske räcka honom spaden....
Jag är verkligen FRI nu!!!!!
Jag är så jäkla stolt över att jag kan tänka på det viset och inse hur mycket bättre jag mår av det. Jag mår så himla bra av att veta att han inte längre har någon som helst makt över mig längre. Ingen alls....

Inga kommentarer: